Cavendish verwisselt Specialized voor Pinarello

|

Cavendisch naar Pinarello of SpecarelloMark Cavendish verwisselt zijn Specialized Venge, waarop hij in 2011 nodige succesen vierde, met zijn overstap naar Team Sky in het nieuwe seizoen voor Pinarello. Al langer ging het gerucht dat Cavendish benaderd was door team Sky.

 

Hoewel het HTC Highroad Team van Cavendish de brui er aan gaf ging het gerucht dat contractuele verplichtingen met Specialized hem eerder nog weerhielden van een overstap naar Sky.

 

De Specialized Venge van Cavendish

Niet verwonderlijk aangezien Specialized speciaal voor Cavendish de Specialized Venge ontwikkelde. Toen onderhandelingen met het nieuwe door Specialized gesponsorde team Omega Pharma Quick Step mislukten was er vrij baan voor Cavendish om naar team Sky over te stappen.

 

Pinarello of Specarello voor Cavendish?

Team Skey rijd op Pinarello Dogma, we zijn benieuwd of Cavendish ook op dit model gaat overstappen of dat Pinarello speciaal voor Cavendish een aerobike gaat ontwikkelen. Maar het gerucht gaat dat Specialized en Pinarello samen een compromis gaan ontwikkelen, de zogenaamde "Specarello" of "Speciarello". We weten nu nog niet of we dit bericht serieus moeten nemen maar hebben onze twijfels