De S-works Roubaix SL3 Sram Force 22 van de webmaster

s-works roubaix sl3 1De webmaster van Bellabici.nl rijdt op een S-Works Roubaix SL3 (modeljaar 2012). Specialized is natuurlijk een gerenommeerd merk. Maar de keuze is vooral op deze fiets gevallen vanwege de prettige comfortabele Geometrie. Hiervoor reed de webmaster al op de Specialized Roubaix SL3 Pro maar door een scheurtje in het carbon verleende Specialized garantie. Daarvoor reed de webmaster op een Look KG461 en daarvoor op een stalen Pinarello Asolo, eveneens zeer prettige en comfortabele fietsen,  maar de overstap naar de Specialized Roubaix was desondanks een hele verbetering.

Read More

De Specialized Roubaix SL3 van de webmaster!

Specialized Roubaix Sl3De webmaster van Bellabici.nl rijdt op een Specialized Roubaix SL3 (2011). De keuze is op deze fiets gevallen vanwege de prettige Geometrie. Hiervoor reed de webmaster op een Look KG461 en daarvoor op een stalen Pinarello Asolo, eveneens zeer prettige en comfortabele fietsen,  maar de overstap naar de Specialized Roubaix was desondanks een hele verbetering.

Read More

De Look KG461 van de webmaster!

Look KG461De webmaster van Bellabici.nl rijdt tegenwoordig op een Specialized Roubaix. Maar daarvoor reed hij op een prachtige Look KG461. Net als de nieuwe Specialized Roubaix een zeer prettige en comfortabele fiets.

 

Read More

Toon jouw design fiets!

Toon jouw fietsHeb je een mooie design racefiets of mountainbike? Laat deze dan zien op BellaBici.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan een foto van je fiets en vermeld daarbij:

  • Merk en model van jouw design fiets
  • Bouwjaar van je design fiets
  • De prijs die je betaald hebt voor je design fiets
  • Afmontage van je design fiets (wielen, onderdelengroep, stuur, stuurpen, zadelpen)
  • Bijzonderheden van je design fiets
  • Je naam en woonplaats
  • Ook een beschrijving van een oude, retro fiets is welkom!

Bekijk hier alle aangemelde design fietsen