Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Antwan Tolhoek Rijdt op een Cervélo afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Cervélo teambike van JUMBO-VISMA.

De Cervélo S5 van Antwan Tolhoek

Lonneke Uneken Rijdt op een Specialized afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Specialized teambike van TEAM SD WORX (WMN).

De Specialized S-Works Tarmac SL7 van Lonneke Uneken

Shirin Van Anrooij Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO (WMN).

De Trek Madone van Shirin Van Anrooij

Barnabás Peák Rijdt op een Bianchi afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Bianchi teambike van TEAM BIKEEXCHANGE.

De Bianchi Specialissima van Barnabás Peák

Lawrence Warbasse Rijdt op een BMC afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de BMC teambike van AG2R CITROEN TEAM.

De BMC Teammachine SLR01 van Lawrence Warbasse

Pagina 1 van 159