Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Robert Gesink Rijdt op een Cervélo afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Cervélo teambike van JUMBO-VISMA.

De Cervélo S5 van Robert Gesink

Marc Sarreau Rijdt op een BMC afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de BMC teambike van AG2R CITROEN TEAM.

De BMC Teammachine SLR01 van Marc Sarreau

Frederik Backaert Rijdt op een KTM afgemonteerd met Shimano en DT Swiss wielen. Bekijk hier de KTM teambike van B&B HOTELS P/B KTM.

De KTM Revelator van Frederik Backaert

Iván García Cortina Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van MOVISTAR TEAM.

De Canyon Aeroad CFR van Iván García Cortina

Marcel Meisen Rijdt op een Canyon afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van ALPECIN-FENIX.

De Canyon Aeroad CFR van Marcel Meisen

Pagina 1 van 159