Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Diego Andres Camargo Pineda Rijdt op een Cannondale afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Cannondale teambike van EF EDUCATION - NIPPO.

De Cannondale System Six van Diego Andres Camargo Pineda

Katarzyna Niewiadoma Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van CANYON//SRAM RACING (WMN).

De Canyon Aeroad CFR van Katarzyna Niewiadoma

Laurens De Plus Rijdt op een Pinarello afgemonteerd met Shimano en Princeton/Shimano wielen. Bekijk hier de Pinarello teambike van INEOS GRENADIERS.

De Pinarello Dogma F12 van Laurens De Plus

Jan Hirt Rijdt op een Cube afgemonteerd met Shimano en NEWMEN wielen. Bekijk hier de Cube teambike van INTERMARCHÉ - WANTY - GOBERT MATÉRIAUX.

De Cube LITENING C:68X van Jan Hirt

Luka Mezgec Rijdt op een Bianchi afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Bianchi teambike van TEAM BIKEEXCHANGE.

De Bianchi Specialissima van Luka Mezgec

Pagina 1 van 159