Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Oscar Riesebeek Rijdt op een Canyon afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van ALPECIN-FENIX.

De Canyon Aeroad CFR van Oscar Riesebeek

Rui Oliveira Rijdt op een Colnago afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de Colnago teambike van UAE TEAM EMIRATES.

De Colnago V3RS van Rui Oliveira

Vincenzo Nibali Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO.

De Trek Madone van Vincenzo Nibali

Simon Philip Yates Rijdt op een Bianchi afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Bianchi teambike van TEAM BIKEEXCHANGE.

De Bianchi Specialissima van Simon Philip Yates

Jasper Stuyven Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO.

De Trek Madone van Jasper Stuyven

Pagina 1 van 159