Alexander Kristoff wint 21e Touretappe op Colnago

de Colnago van Alexander KristoffAlexander Kristoff won de 21e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Colnago. Zijn ploeg UAE-Team Emirates wordt gesponsord door Colnago. De Colnago van Alexander Kristoff is afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen.. Bekijk hier de Colnago van Alexander Kristoff.

Tom Dumoulin wint 20e Touretappe op Giant

de Giant van Tom DumoulinTom Dumoulin won de 20e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Giant. De tijdrit werd gereden op de Trinity. Team Sunweb wordt gesponsord door Giant. De Giant van Tom Dumoulin is afgemonteerd met Shimano en Giant wielen.. Bekijk hier de Giant van Tom Dumoulin.

Primoz Roglic wint 19e Touretappe op Bianchi

de Bianchi van Primoz RoglicPrimoz Roglic won de 19e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Bianchi. zijn Team Lotto Jumbo wordt gesponsord door Bianchi. De Bianchi van Primoz Roglic is afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen.. Bekijk hier de Bianchi van Primoz Roglic.

Vergelijk racefietsen, framesets, wielsets, groepsets

Specialized Tarmac Pro SL4 2012

Specialized Tarmac Pro SL4Na de introductie van de Specialized Venge McLaren aero racefiets, intoduceerde Specialized voor 2012 de Specialized Tarmac Pro SL4, een sterk verbeterde versie van de welbekende Tarmac SL3.

 

 

Specialized Tarmac Pro SL4 2012

De Pro SL4 betreft een volledige revisie van de huidige tarmac SL3. Tijdens de Tour de France waren Contador, Kreuziger, Vinokourov, Van Garderen en Martin al te zien op de SL4 die wist te scoren met meer stijfheid en een lager gewicht.

 

Het bracket is voortaan uit één stuk gemaakt, de staande achtervork is verbreed en het balhoofd is verbeterd. Ten opzichte van de Tarmac SL3 is de totale stijfheid van de SL4 16% beter en doordat het gewicht 90 gram lager ligt is de stijfheids/gewichtsverhouding van de Tarmac SL4 19% beter.

Het bracket is voortaan een zogenaamd BB bracket, bij Specializeed OSBB genoemd, en loopt naadloos door naar de drop-outs. De achterste dropouts zijn hol met stalen inserts om het frame te beschermen bij het verwisselen van het achterwiel.

Het Carbon is het bekende FACT Carbon. In dit geval in een versie die FACT IS 11r genoemd wordt en wat garant staat voor een laag gewicht, stijfheid en duurzaamheid.

 

Tarmac SL4 voor dames

Voor dames heeft Specialized de Amira SL4 ontwikkeld. De geometrie van dit frame is aan de lichaamsbouw van de vrouw aangepast.

Prijzen Specialized Tarmac Pro SL4 2012

Een SL4 frameset is te koop vanaf €1999.-. De prijzen lopen door tot een SRAM Red of Dura Ace Di2 versie van €7999.-.

Specialized Tarmac SL4 Di2Specialized Tarmac Pro SL4